Nieuws
 


Veelzijdige schroefdosering in hygiƫnisch design
Bouwpaco heeft haar schroefdosering een forse upgrade gegeven. Er is daarbij veel aandacht gegeven aan het hygiënisch...
Bekijk bericht


Nieuwe extruders uitgeleverd
3 Extruders voor de productie van gedroogde gist zijn uitgeleverd. De productietijd bedroeg minder dan 3 maanden. De extruders zijn succesvol in...
Bekijk bericht
Gebruikte Machines

Gist filtratie & verpakken > Droge gist verpakken

Bouwpaco is de "one stop supplier" voor maatwerk verpakkingslijnen voor droge bakkersgist.Iedere verpakkingslijn voor droge gist wordt klantspecifiek ontworpen. Dankzij moderne 3-D tekentechniek kunnen we de optimale configuratie ontwerpen. 

 

Extruder droge gist - Vacuum verpakkingsmachine - Droger

Extruder droge gist

Hygienische, nat reinigbare extruder voor droge bakkersgist. De Bouwpaco extruder kan geleverd worden in diverse varianten. Het ontwerp van extruder voorkomt opwarming van de gist gedurende het extrusieproces.  De extrusieschroef heeft een Viwateq® behandeling, waardoor geen gevoelige teflon coating nodig is. 

Vacuum verpakkingsmachine

Bouwpaco biedt interessante verpakkingsoplossingen voor het verpakken van droge gist in vacuum verpakkingen. Van verpakkingslijnen met hoge capaciteit tot ultra-clean machines voor lage en medium capaciteiten. 

Droger

Bouwpaco heeft een droger ontwikkeld voor capaciteiten tot 100 kg droge gist per uur. Andere capaciteiten zijn mogelijk op aanvraag. Deze droger is een economische keuze voor productie van lage capaciteiten (speciaal)gist. Ook geschikt ter uitbreiding van een bestaande productiefaciliteit. De droger is zodanig ontworpen dat deze getransporteerd kan worden in een vrachtwagen of zeecontainer.