Nieuws
 


Veelzijdige schroefdosering in hygiƫnisch design
Bouwpaco heeft haar schroefdosering een forse upgrade gegeven. Er is daarbij veel aandacht gegeven aan het hygiënisch...
Bekijk bericht


Nieuwe extruders uitgeleverd
3 Extruders voor de productie van gedroogde gist zijn uitgeleverd. De productietijd bedroeg minder dan 3 maanden. De extruders zijn succesvol in...
Bekijk bericht
Gebruikte Machines

Gist filtratie & verpakken > Verse gist verpakken

Bouwpaco is een "one stop supplier"  van maatwerk verpakkingslijnen voor verse bakkersgist.  Of het nu gaat om gistblokken van 500 gram of zakken van 25 kg, Bouwpaco levert de juiste machines. Iedere verpakkingslijn voor verse gist wordt klantspecifiek ontworpen. Dankzij moderne 3-D tekentechniek kunnen we de optimale configuratie ontwerpen. 

Extruder - Cutter - Wrapper - Vorm-, vul- sluitmachine verse gist - Kartonneermachine

Extruder

Hygienische, nat reinigbare extruder voor verse bakkersgist. De Bouwpaco extruder kan geleverd worden in diverse varianten. Het mondstuk is afhankelijk van het gewenste formaat en droge stof percentage. De hopper en schroef zijn behandeld middels het Sublimotion process. DIt verminderd de hechtingseigenschappen en zorgt voor een betere corrosieweerstand.

Cutter

Veilig, compact, hygienisch. De Bouwpaco gist snijmachine is snel, nauwkeurig en betrouwbaar. Beschikbaar in een pneumatische en servo uitvoering en leverbaar voor ieder blokformaat.

Wrapper

Betrouwbare en hygienische wrapper voor verse gist. Het frame is uitgevoerd in RVS. Leverbaar voor blokafmetingen van 500 en 1000 gram. Er zijn diverse opties mogelijk, zoals servo aandrijvingen, controleweger etc. 

Vorm-, vul- sluitmachine verse gist

De BP SiH verpakkingsmachine is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van gegranuleerde verse bakkersgist in folie zakken. Hygienisch ontwerp, volledig nat reinigbaar en CIP reiniging mogelijk. De BP SiH geeft veel voordelen ten opzichte van traditionele systemen:

  • Zaklengte en gewicht vrij instelbaar
  • Geschikt voor zakken tot 25 kg
  • Gewichtsnauwkeurigheid binnen +/- 1%
  • Compact
  • Robuuste machine met servo technology, lage onderhoudskosten
Kartonneermachine

Compacte kartonneermachine voor automatisch verpakken van kleine blokjes gist (42, 50, 100 gram) Kan eenvoudig in lijn gezet worden met een wikkelmachine. Meerdere kartonneermachines kunnen gecombineerd worden voor hogere capaciteiten.