Laatste nieuws
 


Veelzijdige schroefdosering in hygiƫnisch design
Bouwpaco heeft haar schroefdosering een forse upgrade gegeven. Er is daarbij veel aandacht gegeven aan het hygiënisch...
Bekijk bericht


Nieuwe extruders uitgeleverd
3 Extruders voor de productie van gedroogde gist zijn uitgeleverd. De productietijd bedroeg minder dan 3 maanden. De extruders zijn succesvol in...
Bekijk bericht
Gebruikte Machines

Over Bouwpaco

 

Met ruim 20 jaar ervaring mag Bouwpaco zich een ervaren specialist noemen op het gebied van verpakkingstechniek. Wij richten ons met proven technology op het primaire verpakkingsproces. Onze focus ligt op twee specifieke marktsegmenten:

 

Doseren en verpakken van poeders
Hierbij valt te denken aan  melkpoeder, zuigelingenvoeding, kruiden en specerijen, bakkerijgrondstoffen etc. Wij ontwikkelen en bouwen voor deze branches een brede range afvulmachines, doseermachinesen verpakkingsmachines, alsmede product handling systemen.

 

Filtratie en verpakken van bakkersgist
Wij zijn toonaangevend in dit specifieke marktsegment op het gebied van hygiene en performance. Wij ontwikkelen en bouwen filtratie- en verpakkingssystemen voor zowel verse als droge bakkersgist.

 

Inmiddels leveren wij onze verpakkingslijnen naar meer dan 35 landen wereldwijd. Een uitstekende service is daarom essentieel. Dankzij onze platte organisatiestructuur is een snelle responsetijd vanzelfsprekend.