Nieuws
 


Veelzijdige schroefdosering in hygiƫnisch design
Bouwpaco heeft haar schroefdosering een forse upgrade gegeven. Er is daarbij veel aandacht gegeven aan het hygiënisch...
Bekijk bericht


Nieuwe extruders uitgeleverd
3 Extruders voor de productie van gedroogde gist zijn uitgeleverd. De productietijd bedroeg minder dan 3 maanden. De extruders zijn succesvol in...
Bekijk bericht
Gebruikte Machines

Poeder doseren & verpakken > Doseren

Bouwpaco ontwerpt en bouwt een brede range  poeder doseringen en vulmachines. Of u nu een stand-alone oplossing zoekt of een complete verpakkingslijn, Bouwpaco is uw ideale aanspreekpunt. 

Onze schroefdosering is leverbaar in diverse varianten, voor het afvullen van o.a. melkpoeder, kruiden en specerijen, sportvoeding, instant poeders, veterinaire geneesmiddelen etc. 

Schroefdosering - Schroefdosering (met weegplateau) - Loss-in-weight

Schroefdosering

De schroefdosering is geschikt voor nauwkeurige dosering van poeders. De Bouwpaco schroefdosering kan eenvoudig gecombineerd worden met diverse verpakkingsmachines, zoals verticale of horizontale vorm, vul, en sluitmachines. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, met of zonder servo aandrijving en voor Atex omgevingen. 

Schroefdosering (met weegplateau)

Stand-alone poeder schroefdosering met gewichtsafvulling. Erg geschikt voor het vullen van voorgevormde zakken en emmers. Geschikt voor de meest uiteenlopende poeders. Van stand-alone machines tot integratie in complete (semi) automatische verpakkingslijnen.

Loss-in-weight

Dankzij het werkingsprincipe wordt een nauwkeurig gewicht gedoseerd, zelfs bij poeders met een wisselende productdichtheid. 

De Loss-in-weight dosering kan gebruikt worden in combinatie met verticale vorm, vul- en sluitmachines. Ook oplossingen voor het vullen van bag in box of voorgevormde verpakkingen met poeders zijn beschikbaar.